Netthandel i Norge

Etter at internett kom, har det blitt mye enklere å shoppe enn tidligere. Man trenger ikke lenger bevege seg ut av døra, eller sette av tid til å dra til kjøpesenteret, for å handle inn nye godsaker til garderoben eller leiligheten. I mange tilfeller kan man også finne varer billigere på nett enn i fysiske butikker, da forhandlere ikke har like mye kostnader forbundet med drift av butikk og lokaler.

De fleste kjeder har i dag egne nettbutikker hvor du kan bestille varer på døra. Dersom du ønsker å kjøpe elektronikk, er noen av de største nettbutikkene Komplett, Elkjøp og Apple. Hvis du er ute etter å handle nye klær til garderoben din, er noen populære butikker Zalando, Nelly og Ellos. IKEA er den mest populære nettbutikken brukt av nordmenn som ønsker å shoppe møbler og utstyr til hjemmet uten å bevege seg ut av sofaen.

Nettsider som også har blitt svært populære i det siste er eBay.com og Amazon.com. eBay blir mye brukt av folk som ønsker å kjøpe brukte produkter. Samtidig kan man også delta på auksjoner for å skaffe seg akkurat de produktene man ønsker seg. Det man må være obs på når man handler på disse sidene, er at det blir lagt på moms og toll når produktene sendes til Norge.