Når kroppen har problemer – løs dem

Kanskje du er interessert i fotball, blackjack eller kanskje liker du å bare spille litt spill på telefonen i blant. Dette er morsomt, men etter å stå i samme posisjon over lengre tid så blir kroppen bli sliten. Så det er viktig å ta vare på kroppen for å nyte disse aktivitetene.

Riktig stilling og pauser

Enten du spiller blackjack på nett eller sitter i en fysisk spillehall så har du garantert lagt merke til at det sliter litt på ryggen etter en stund. Kanskje føler du det i skuldrene, nakken, eller korsryggen. Det er viktig at du har en god sittestilling til enhver tid, hvert fall viss aktiviteten du driver med varer over flere timer. Dette gjelder da selvfølgelig om du sitter hjemme, på jobb eller andre steder du befinner deg.

Forebygging og rehabilitering

Kroppen er ganske tilpasningsdyktig, men belastningsskader kan oppstå viss man ikke er varsom og tar vare på den. Dette kan føre til livslange plager som smerter i korsryggen, lammet nerver eller til og med høyere dødelighet. Ta en titt her hos Naprapatlandslaget, de hjelper deg å forebygge og rehabilitere etter skader, sånn at du kan trygt nyte favoritt aktivitetene dine.