Velg golf som din neste ferietur

Er du glad i å golfe, men lei av å benytte de samme gamle banene? Hvorfor ikke planlegge neste ferietur rundt golfing. Det finnes flere destinasjoner hvor du kan slappe av og nyte solfylte dager på golfbanen. Klikk på denne linken for å finne din neste feriedestinasjon.

Golfferie til Skottland

Golfsporten oppsto på St. Andrews i Skottland for over 600 år siden, og er i dag ett av landets mest populære sporter. Legger du feriereisen til Skottland kan du golfe på noen av verdens mest imponerende golfbaner, oppleve spennende kultur og dra på fottur i det skotske høylandet.

Tar du turen til Edinburgh kan du ta deg en gåtur lang The Royal Mile, og oppleve noe av det autentiske kulturen skottene kan by på. En tur til Skottland byr ikke bare på golf, men en kulturell opplevelse få andre land i verden kan gi.

Golføya Tenerife

Sol og golf midt på vinteren; høres ikke det ut som den perfekte ferien? Da kan Tenerife være den perfekte destinasjonen. Her kan du slappe av på stranden, nyte drinker ved hotellbassenget, og slå noen hull på flere gode baner.

På turisttripen Playa de las Americas finner du fem av Tenerifes syv baner. Dette er den perfekte destinasjon for deg som kombinerer sol og golf.