Nett-TV i Norge

Stadig flere nordmenn tyr til internett når de skal se TV. Denne løsningen er ofte billigere og enklere for forbrukeren.Ikke alle ønsker å investere i en dyr TV, eller å betale lisensen til NRK. Det er i dag svært enkelt å få med seg de beste programmene med hjelp av internett.

Mange leverandører

Det finnes mange leverandører på det norske markedet. Utenlandske aktører som Netflix og HBO tar stadig større markedsandeler i Norge. Samtidig kan man få med seg mye hos norske leverandører som Viasat Play, NRK Nett-TV og TV2 Sumo. Fordelen med å se TV på nett er først og fremst at man slipper å betale NRK-lisensen. Da har man mer penger å bruke på å tegne ulike abonnementer. Resultatet er at du står fritt til å velge de tilbudene som passer for deg. Du får se det du ønsker og kan samtidig spare penger på å bruke datamaskinen. Det er vanlig at man også kan se TV på mobile enheter. Dette gjør at de fleste mennesker i Norge har tilgang til tilbudet.

Betale for TV?

Om du ikke ønsker å betale for TV så er det fortsatt muligheter for å få med seg programmer. Flere aktører tilbyr nemlig gratisløsninger på nett. NRK Nett-TV er en aktør som tilbyr alt innhold kostnadsfritt. I tillegg har den reklamefinansierte kanalen TV3 et eget nettilbud.De som er villig til å bruke litt penger kan tegne abonnement hos de andre leverandørene. Her får man ubegrenset underholdning til en rimelig pris. Alt man trenger er tilgang til internett. Da blir det enkelt å få med seg favorittprogrammene når man selv ønsker.