Ting man kan bruke Internett til

904422-email-icon

Internett skaper mange muligheter til aktiviteter og underholdning i hverdagen. Å bare surfe rundt på nettet fra nettside til nettside, kan fort bli kjedelig, men det finnes også andre måter man kan bruke Internett på for å dyrke sine interesser og aktiviteter.

Det finnes for eksempel svært mange gratisprogrammer man kan bruke for å redigere bilder hvis man er interessert i det. Hvis man ikke er avansert i Photoshop, og heller ikke ønsker å bruke så mye penger på dette programmet, kan man benytte seg av disse programmene, som gir deg muligheten til å redigere bildene dine på den måten du ønsker.

Å se tv på nettet er også en mulighet. Man kan strømme fra NRK, TV2 eller TVNorge, eller man kan kjøpe seg abonnementer som Netflix og HBO. Å kunne se på TV uten å eie en TV, er i dag en av de store fordelene med Internett.

En tredje mulighet er å lytte til musikk. Via strømmetjenester og nettsteder som Youtube kan man høre på musikk fra PC-en. Perfekt for deg som ikke har platespiller og som ikke har råd til å bruke mye penger på musikk.