MyIdol – kinesisk app som har invadert nettet

Du har kanskje lagt merke til disse små animerte utgavene av noen du kanskje kjenner på sosiale medier. Dette er den nye farsotten på Internett – MyIdol. MyIdol er en kinesisk app som lar deg lage en liten animert avatar-versjon av deg selv, hunden din, ja, egentlig hvem som helst.

Skal du lage en som ligner på deg selv begynner du med en selfie – og mester du den kinesiske utgaven av appen – kan du lage en elektronisk utgave av deg selv. Her finnes mange valgmuligheter når det kommer til videre utseende – tykk, tynn, mørk eller lys, med eller uten hår osv.. Her har du mulighet til å få laget drømmeversjonen av deg selv. Når du er ferdig kan du sende ditt nye dansende elektroniske jeg ut i verdensveven.

Har du tid til overs og har lyst til å prøve, kan MyIdol lastes ned gratis fra App Store. Appen er utviklet av kinesiske Huanshi Ltd., og finnes kun på kinesisk – og mange har klart å lage sin avatar utgave med denne versjonen. Huanshi Ltd. sier at engelsk versjon av MyIdol er rett rundt hjørnet, men foreløpig må du nøye deg med en engelsk bruksanvisning. Lykke til!